Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden ANNABOONE
Bij het definitief bevestigen van uw bestelling bij ANNABOONE verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1. Bezorgkosten 2. Betalingscondities 3. Terugbrengen of retourneren 4. Garantie 5. Producteigenschappen 6. Onderhoudsaanwijzingen 7. Contactgegevens
1. Bezorgkosten: Voor de items uit de Stripeology collectie geldt: in verband met de waarde van de producten worden de items uit de Stripeology collectie van ANNABOONE via pakketverzending aangetekend verstuurd. Hiermee zijn de producten tijdens transport tevens verzekerd. De ontvanger dient te tekenen bij ontvangst.* ANNABOONE berekent bezorgkosten van €8,60. Voor de overige items in de webshop worden verzendkosten naar gewicht berekend. (* www.postnl.nl)
2. Betalingscondities: ANNABOONE accepteert voor alle producten alleen betalingen conform de voorwaarden van ANNABOONE. De prijs van het aangeboden product is inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. U kunt gebruik maken van iDEAL of Paypal maar indien u gebruik maakt van bankoverschrijving dient het bedrag binnen 10 werkdagen overgemaakt te worden op IBAN: NL20INGB0006712836 t.n.v. ANNABOONE onder vermelding van het factuurnummer.
3. Terugbrengen of retourneren: ANNABOONE maakt de items met de grootste zorg en controleert ze vóór verzending. U dient het product direct te controleren na ontvangst. Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent met het product door technische gebreken aan het product, neem dan direct contact met ANNABOONE op via: info@annaboone.nl. U heeft een week de tijd om de bestelling te retourneren en bent zelf verantwoordelijk voor het voldoende frankeren en goed verpakken van de retourzending. Verstuur het product dan ook in de originele verpakking met de factuur. Indien de retourzending niet (voldoende) wordt gefrankeerd, brengen we de kosten in rekening die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde of te weinig gefrankeerde zendingen. Indien de schade volgens ANNABOONE niet is ontstaan door onzorgvuldig gebruik, ontvangt u het te repareren product retour. Indien de gebreken zodanig zijn ontvang u een nieuw product retour. Na ontvangst van het product is ANNABOONE niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van het product.
Er worden geen artikelen terug genomen vanwege vermeende kleurafwijkingen of materiaalafwijkingen van het bezorgde product ten opzichte van het product zoals op de website afgebeeld. Als gevolg van computer resoluties kunnen er lichte variaties in kleur ontstaan, wat zodoende buiten de controle van ANNABOONE ligt. Uiteraard streeft ANNABOONE middels fotografie naar het zo realistisch mogelijk afbeelden van het te ontvangen product. Indien het geretourneerde product niet meer leverbaar is, zal ANNABOONE zoeken naar een passende oplossing.
4. Garantie: ANNABOONE geeft op al haar producten een garantie van maximaal 3 maanden na factuurdatum. Op slijtage van ritsen en hengels wordt geen garantie gegeven. Net als op veranderingen en slijtage door het niet opvolgen van gebruiksaanwijzingen. De producten worden voorbehandeld om eventuele veranderingen te voorkomen. Mocht het product binnen 3 maanden gebreken vertonen door een tekortkoming van ANNABOONE, en indien de schade volgens ANNABOONE niet is ontstaan door onzorgvuldig gebruik, dan kan het product gerepareerd worden. Indien de gebreken zodanig zijn ontvang u een nieuw product retour. Verzendkosten, inclusief de retourzending, komen voor rekening van de afzender.
5. Producteigenschappen: Bij elk product van ANNABOONE kan uit worden gegaan van een goede kwaliteit. ANNABOONE kiest met de grootste zorg haar leveranciers en materialen uit. Alle producten van ANNABOONE worden met de hand vervaardigd, wat lichte variaties oplevert. Hiermee is ieder product uniek en ANNABOONE niet aansprakelijk voor subtiele afwijkingen. Tevens kan ANNABOONE niet aansprakelijk gesteld worden voor enige lichamelijke of immateriële schade, die het gevolg zou zijn door gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ANNABOONE verkochte producten,
6. Onderhoudsaanwijzingen: De producten worden voorbehandeld om eventuele veranderingen te voorkomen. Voor optimaal plezier van het product wordt aangeraden onderhoudsaanwijzingen op te volgen. - Bewaar het product op een manier waarmee de oorspronkelijke vorm behouden wordt. - Bewaar het product niet in direct zonlicht. Hierdoor kan het product verkleuren. - De textielen producten zijn niet waterproof, maar kunnen ingespoten worden met een kleurloze waterafstotende spray. Volg echter wel de gebruiksaanwijzingen van dit product op. - Indien het product nat is geworden, drogen bij kamertemperatuur, niet in de zon, droger, kachel of verwarming. Dit kan gevolgen hebben voor het drukwerk. - De producten kunnen met een vochtige doek voorzichtig worden afgenomen. - Vlekken nooit met bijtende oplosmiddelen behandelen, zoals benzine/aceton etc.
7. Contactgegevens ANNABOONE Paulstraat 6 6822 BP Arnhem Telefoon: 0616367195 E-mail: info@annaboone.nl IBAN: NL20INGB0006712836 t.n.v. ANNABOONE KVK nr: 60884665 BTW nr: NL204085809B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2017 ANNABOONE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel